Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας με μουσική για τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης (vid,ph)

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 21:27

Στα εντευκτήρια του Ομίλου, στην Οικία Τσιχριτζή, λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας από το εργαστήρι του Ομίλου με θέμα την “Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη”. Οι φωτογραφίες θα γίνουν λεύκωμα και θα δοθούν στο Δήμο.

Σε κοπή της βασιλόπιτας, όπως ορίζει το έθιμο, προχώρησε ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, στο χώρο των εντευκτηρίων του. Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε μετά την Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου, όπου ομόφωνα εγκρίθηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός του έτους 2019 καθώς και ο προγραμματισμός για τις δράσεις του 2020.Στην εκδήλωση, που περιλάμβανε και μουσικό πρόγραμμα, παρευρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι του ομίλου, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης που έδωσαν τις ευχές τους στους παρευρισκόμενους για το καλό της νέας χρονιάς, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται ο Όμιλος και στις ενέργειες που θα κάνουν για να λειτουργήσει και ως Δημοτική Πινακοθήκη.

Επίσης το “παρών” έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Στέφανος Χατζόπουλος και ο ΔΣ Σταύρος Κουκάκης.

Η επόμενη εκδήλωση που προγραμματίζεται είναι στην γιορτή των Τριών Ιεραρχών, μία γιορτή νεολαίας, όπως ανέφερε η Πρόεδρος του ΦΟΤ Εύη Μεντή, αφού στόχος τους είναι να φέρουν κοντά στον όμιλο νέους ανθρώπους.

Επίσης στο σχεδιασμό τους είναι να ξεκινήσουν κάποιες εκδηλώσεις εν όψει του επετειακού έτους 2021, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του ΦΟΤ.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Samstag, 11. Januar 2020