Γεωργακόπουλος στη ΔΡΤ: «Να γίνουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλό μπάσκετ» (ήχος)

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 01:38

Λίγα 24ωρα απομένουν πριν την πρεμιέρα της Α1 τοπικής κατηγορίας και οι ομάδες ετοιμάζονται για την έναρξη της σεζόν. Ο Αρκαδικός μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στα τοπικά, σε μια μάλλον «απογοητευτική» εξέλιξη του περασμένου Καλοκαιριού για κάθε φίλαθλο της ομάδας. Από την πλευρά της η ομάδα θα πορευτεί στο πρωτάθλημα με νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες και ντόπια παιδιά, σ’ ένα νέο ξεκίνημα για το σύλλογο και την ανδρική ομάδα.

Με αφορμή αυτό το ξεκίνημα ο προπονητής του ΣΕΦΑ Αρκαδικού, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο για τη φετινή χρονιά.Ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στην διαφορετική από κάθε άλλη από τις προηγούμενες χρονιές του Αρκαδικού φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας, το νεανικό και εντελώς καινούργιο ρόστερ. Για τους στόχους της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα ήθελε να ακολουθήσει η ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής του ΣΕΦΑ.

Αναλυτικότερα όσα ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος είπε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε παρακάτω: