Γεωργία Γεννιά: Σήμερα τους αποστομώνουμε!

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 19:09

Για αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η λιτότητα και για μέτρα ανάπτυξης, κοινωνικής δικαιοσύνης, προόδου και ανακούφισης του ελληνικού λαού, έκανε λόγο η Αρκάδα βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, μιλώντας την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στη Βουλή, για τις συντάξεις.

Η κ. Γεννιά, απευθυνόμενη στη ΝΔ την κατηγόρησε για παροχολίες, ρουσφετολογία και ισοπέδωση, επισημαίνοντας ότι επένδυσε «στην περικοπή των συντάξεων και στην εφαρμογή των μειώσεων και των δυσβάστακτων μέτρων λιτότητας».Έκανε λόγο για «επιτυχία του ελληνικού λαού, που μόχθησε και στερήθηκε υπέρμετρα εξαιτίας της καταλήστευσης του πλούτου που παρήγε από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» και για «επιτυχία της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης που υλοποίησε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο μόνο στα μάτια της δεξιάς νεοφιλελεύθερης πολιτικής».

«Σήμερα τους αποστομώνουμε. Κλείνουμε τα στόματα αυτών που είχαν επενδύσει και προεξοφλήσει το τέταρτο μνημόνιο, που ακόμη δυσαρεστούνται με τη θετική εξέλιξη, αφού η εφαρμογή της λιτότητας είναι μέσα στα δημοσιονομικά τους σχέδια και ζητούμενο της πολιτικής τους», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

Πηγή: koinoniki.gr