Για 2η φορά από rapid test η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 10:20

Η Διοίκηση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ανακοίνωσε ότι οι προπονητές του ομίλου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και της αυστηρής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων , πέρασαν για 2η φορά από rapid test και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά ενώ – όπως ενημερώνει- τα τεστ θα επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την ασφάλεια και την υγεία όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:Η επόμενη ημέρα της πανδημίας είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο το σύνολο του αθλητισμού, όπως και την κοινωνία γενικότερα. Τα μέτρα προστασίας και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων , από το σύνολο της ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, μας έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής απολύτως ασφαλείς και υγιείς.

“Κλειδί” στην προσπάθεια να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η αθλητική μας δράση αποτελούν:

α) η προστατευτική μάσκα

β)οι αποστάσεις, τόσο ανάμεσα σε αθλούμενους, όσο σε αθλούμενους και  προπονητές και

γ) τα επαναλαμβανόμενα rapid test.

Κινούμενοι λοιπόν σε ασφαλή μονοπάτια, οι προπονητές του ομίλου μας, οι οποίοι σε καθημερινή βάση έρχονται σε επαφή με τους αθλούμενους,  πέρασαν για 2η φορά από rapid test και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Στόχος της διοίκησης και της προπονητικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι  να επαναλαμβάνονται τα τεστ ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς, σε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα.