Για νίκη σε Ευρωεκλογές και Περιφέρεια έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης (video)

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 00:24

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Αττικής και Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάκης Βόριδης.

Σε συνέντευξη που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας την Παρασκευή, 17 Μαϊου 2019Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος καλωσόρισε τον κ Βορίδη στην Τρίπολη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης όπου αναφέρθηκε στις εκλογές του Μαίου.

Ο κ. Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στο πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου,ενω αναφέρθηκε και στις Περιφερειακές εκλογές στηρίζοντας της επιλογή της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Ρουμελιώτη σε ραδιοφωνικό σταθμό όσο αφορά την στήριξη του Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο λόγο που η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μην δώσει ”χρίσματα” σε υποψηφίους δημάρχους ανά την Ελλάδα πλήν των τριών μεγάλων δήμων.

Στο ζήτημα που αφορά την απόφαση να τεθεί εκτός βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ η κα Εύη Τατούλη είπε:

«Ξεκαθαρίζουμε το εξής, ούτε τώρα, ούτε αύριο, πρόκειται η κυρία Τατούλη αν είναι υποψήφια με τη ΝΔ. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Περιφέρεια. Πρέπει να το τονίσω αυτό. Είτε κερδίσει ο κ. Τατούλης, εμείς στις μετρήσεις που βλέπουμε δεν τον βλέπουμε να κερδίζει. Αντιθέτως, βλέπουμε ότι διαμορφώνεται ένα αποτέλεσμα υπέρ του κ. Νίκα.

Αλλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυρία Τατούλη να είναι υποψήφια με τη ΝΔ. Δεν σας λέω την προσωπική μου άποψη. Είναι η άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η θέση της ΝΔ, έχει εκφραστεί από την εκπρόσωπο του κόμματος, την κυρία Σπυράκη. Άρα αυτό είναι ξεκαθαρισμένο, έχει κλείσει και δεν πρόκειται να συζητήσουμε κάτι επ’ αυτού ξανά».