Για πρώτη φορά εκδήλωση στο Δημοτικό Γαρέας για την Τσικνοπέμπτη (vid,ph)

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 20:12

Παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής

25 χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την διαμόρφωση του προαυλίου του σχολείουΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρέας μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ανδρέα Βελίσσαρη πραγματοποίησαν εκδήλωση, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Η εκδήλωση έγινε για πρώτη φορά και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη.

Το μενού περιλάμβανε ψητά κρέατα, όπως ορίζει το έθιμο, και άφθονο κρασί καθώς και αναψυκτικά, ενώ το μουσικό πρόγραμμα ήταν αποκριάτικο και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο ΔΣ Γιώργος Αδαμόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης που είναι το χωριό του, πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και αρκετοί υποψήφιοι.

Επίσης παρών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ο οποίος ικανοποίησε το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για διαμόρφωση του προαυλίου του σχολείου και μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη, ανακοίνωσε πως θα δώσουν το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ για να γίνει το έργο. Να αναφέρουμε πως για να προχωρήσει η διαδικασία, επειδή το σχολείο ανήκει στο Δήμο, θα πρέπει να υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Freitag, 1. März 2019