Γιαννακόπουλος | Ανακοίνωση συστράτευσης με Μητσοτάκη και στήριξης σε Νίκα

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 19:46

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την 6η Νοεμβρίου 2017 και ύστερα από τις τότε δηλώσεις της Ντίνας Νικολάκου (Αντιπεριφερειάρχη  του κ. Τατούλη από το 2010 έως το 2019 …) για «μίζες» στα δύο μεγάλα κόμματα, για «μιζαδόρους» στην Ν.Δ. και που μάλιστα άφησε ανυπόστατες αιχμές και για τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν σιώπησα, δεν κρύφτηκα, βγήκα ανοικτά απέναντι σε όσους εξέφραζαν τέτοιες κατηγόριες – λάσπη και σε όσους τις υιοθετούσαν.Ήμουν εδώ παρών, όπως είμαι παρών συνεχώς τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια για την Αρκαδία μας, μπροστά στα προβλήματα, με νέες ιδέες, με όρεξη για δουλειά, μαζί με όλους εσάς τους συμπατριώτες μου Αρκάδες.

Τάχθηκα έναντι αυτών που έφεραν τέτοιου είδους «ακραίο» πολιτικό λόγο μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σε τέτοιου είδους λογικές. Είδα με έκπληξη τους πολιτικούς εναγκαλισμούς του κ. Τατούλη με τον απερχόμενο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στα λεγόμενα «αναπτυξιακά» συνέδρια.

  • Επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι ευθύς, να μην κρύβομαι και επειδή οι προσωπικές μου επιλογές, ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτες.
  • Επειδή από την πρώτη στιγμή είμαι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στον αγώνα του για να αλλάξει η πατρίδα μας σελίδα, στηρίζοντας τον με όλες μου τις δυνάμεις για να βρεθεί στις αρχές Ιουλίου στο τιμόνι της πολυπαθούς χώρας μας.

Γι΄ αυτούς τους λόγους συστρατεύομαι στο πλευρό του Προέδρου μας και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στις επιλογές του, όπως και στον καθ’ όλα άξιο πρώην Δήμαρχο και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός – M.Sc.

Στέλεχος Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης Ν.Δ.