ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ…ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΝΑ

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 16:36
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥΣτην απονομή του πλατινένιου δίσκου «ΣΤΙΓΜΕΣ» του Γιάννη Πλούταρχου στο Villa Mercedes δίπλα από το κέντρο όπου θα εμφανίζεται και φέτος (ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, Πειραιώς 142 & Πέτρου Ράλλη), αλλά και στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στο χώρο του τραγουδιού βρέθηκε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης με τον μουσικό παραγωγό Γιώργο Φωτόπουλο και τη δημοσιογράφο Γιώτα Καμπισιούλη, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 3 μέρες πριν την επίσημη έναρξη των νυχτερινών εμφανίσεων του Γιάννη Πλούταρχου. «ΣΤΙΓΜΕΣ» ο τίτλος του νέου cd του Γιάννη Πλούταρχου το οποίο ήδη κυκλοφορεί από τις 9 Ιουλίου και με την απονομή να γίνεται σ’ ένα κατάμεστο κέντρο από φίλους και συνεργάτες του τραγουδιστή και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

(Οι φωτογραφίες είναι απο την απονομή πλατινένιου δίσκου στο Γιάννη Πλούταρχο)

Στην ομιλία του ο λαοφιλής τραγουδιστής ευχαρίστησε όλους, τα ΜΜΕ που τον τιμούν κάθε φορά και όλους τους δημιουργούς που όλα αυτά τα χρόνια τον στηρίζουν. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Αντώνη Γούναρη που ανέλαβε την ενορχήστρωση της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΣΤΙΓΜΕΣ» και εκδήλωσε την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στη δισκογραφική του, MINOS EMI.

Η υπεύθυνη της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI Μαργαρίτα Μάτσα, αφού ευχαρίστησε κι αυτή τους δημοσιογράφους και μουσικούς παραγωγούς, όλα τα ΜΜΕ και τους δημιουργούς, ευχαρίστησε και το Γιάννη Πλούταρχο εκφράζοντας την επιθυμία η συνεργασία τους να συνεχιστεί και στο μέλλον. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σού εύχομαι Γιάννη νά ’σαι πάντα καλά και να γιορτάσουμε όχι μόνο τα 10, αλλά και τα 50 χρόνια καριέρας σου…». Ο ιδιοκτήτης του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. Γιάννης Τσακουμάκος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με το Γιάννη Πλούταρχο και στη μετέπειτα συνεργασία τους και αφού τον ευχαρίστησε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν είναι απλά ένας καλός τραγουδιστής. Ο Πλούταρχος για την Ελλάδα είναι…κόμμα! Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου…».

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα ολιγόλεπτο video που περιλάμβανε απαντήσεις του Γιάννη Πλούταρχου σε ερωτήσεις που του έθεσε απλός κόσμος, φίλοι της μουσικής και των τραγουδιών του που επελέγησαν μέσω ραδιοφωνικού διαγωνισμού, καθώς κι ένα επετειακό video για τα 10 χρόνια καριέρας του τραγουδιστή.

Η απονομή του πλατινένιου δίσκου στον τραγουδιστή έγινε από τον πρόεδρο της MINOS EMI κ. Μάκη Μάτσα ο οποίος στάθηκε στην πρώτη επαφή του με τον Γιάννη Πλούταρχο πριν 10 χρόνια (οπότε και ξεκίνησε η συνεργασία τους) και στην πραγματικά ιδιαίτερη φωνή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ήθος του Γιάννη Πλούταρχου είναι μεγαλύτερο από τη φωνή του…».

(Στις φωτογραφίες είναι οι εργαζόμενοι του σταθμού μας Γ.Φωτόπουλος και Γ. Καμπισιούλη, με το Γ. Πλούταρχο και τη Μαριάννα Μυρθιανού αντίστοιχα)

Σε δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ο Γιάννης Πλούταρχος είπε: «Πόσο πιο ευτυχισμένος μπορούσα να ήμουν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, πραγματικά…». Αναφερόμενος δε στους ακροατές του σταθμού μας δήλωσε: «Τους περιμένω από τις 25 Οκτωβρίου, να’ χουμε καλή αντάμωση από κοντά. Χίλια ευχαριστώ για την αγάπη τους…». Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε στην Τρίπολη, είπε: «Εάν θα ξεκινήσει περίοδος συναυλιών, σίγουρα πιστεύω να έρθω και στην Τρίπολη…».