Γιατί η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στο Ν.Γόντικα (vid)

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 18:32

Για βαριά ποινική κατηγορία από πλευράς του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα σε βάρος της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” έκανε λόγο η τέως Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, εξηγώντας στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης τους λόγους για τους οποίους ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Τατούλης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ.Γόντικα.

Αναρωτήθηκε αρχικά “τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε, το είπαμε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θέλουμε να δούμε τι στοιχεία έχει ο κ.Γόντικας και λέει ότι διοικούσαμε με κοριούς”. Η κίνησή μας ήταν υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στο θεσμικό μας ρόλο’.Η κα.Νικολάκου τόνισε πως δεν μπορούν να θεωρηθούν πολιτικά σχόλια τα όσα είπε ο κ.Γόντικας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ χαρακτήρισε “μεγάλο υβριστή” της παράταξής τους τον κ.Γόντικα, ο οποίος ακόμα και τώρα που είναι άλλος Περιφερειάρχης συνεχίζει να βρίζει την παράταξη Τατούλη.

Επεσήμανε πως της κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν παίρνει θέση ο ίδιος ο κ.Γόντικας αλλά βάζει το ΚΚΕ της Πελοποννήσου να βγάλει ανακοίνωση και τον χαρακτήρισε “δειλό”, αναρωτώμενη αν ο κ.Γόντικας όταν ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του βουλευτή της ΝΔ είχε ζητήσει την άδεια του ΚΚΕ.

Τέλος ανέφερε πως το θέμα με το ιδιωτικό συμφωνητικό που αναφέρει ο κ.Γόντικας θα πάει και αυτό στη Δικαιοσύνη γιατί είναι και αυτή η υπόθεση ιδιαίτερα σοβαρή.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της κας.Νικολάκου στο βίντεο.