Γιατί παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 16:23

Η επιστολή παραίτησης του Δημάρχου Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, που υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Νοεμβρίου έχει ως εξής:

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα

Αγαπητέ Πρόεδρε παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας δηλώνω δε ότι θα είμαι παρών σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών, παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίησή του.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα, λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας, για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας.

Καλή συνέχεια στο σημαντικό σας έργο.

Μετά τιμής
Γιάννης Γρυπιώτης
Διευθυντής Αναισθησιολόγος
ΓΝ-ΚΥ Μολάων

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.Γρυπιώτης θα αναλάβει διευθυντική θέση σε Νοσοκομείο των Αθηνών και αυτό δεν του επιτρέπει να ασκήσει τα καθήκοντα του Δημάρχου.

Να σημειώσουμε δε πως ο κ.Γρυπιώτης είχε διατελέσει και Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ για μικρό χρονικό διάστημα, μετά την παραίτηση του πρώην Προέδρου Ηλία Ανδρικόπουλου, Δημάρχου Ξυλοκάστρου.