Γιώργος Οικονομόπουλος: «Προφανώς ο κ. Σμυρνιώτης… και κοιμήθηκε νωρίς και άργησε να ξυπνήσει

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 15:43

Με αφορμή σχετικό σχόλιο του πρώην δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου Τρίπολης στον καθαρισμό των δρόμων της Αρκαδικής πρωτεύουσας από το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες ώρες, ήρθε η απάντηση με σχετική δήλωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης κ. Γιώργου Οικονομόπουλου.

Χαρακτηριστικά η επίσημη τοποθέτηση του κ. Οικονομόπουλου, αναφέρει χαρακτηριστικά:«Προφανώς ο κ. Σμυρνιώτης … και κοιμήθηκε νωρίς και άργησε να ξυπνήσει. Διαφορετικά, θα έβλεπε ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης – με όλες τις δυνάμεις της και με ό,τι μέσα διαθέτει και με όλο το σχετικό ανθρώπινο δυναμικό της – ήταν σε εγρήγορση και δράση με τις πρώτες νιφάδες του χιονιού.

Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, Πολιτική Προστασία κλπ, εργαζόμενοι και συνεργαζόμενοι, οι πάντες, ώστε να μην κλείσει καμία κεντρική αρτηρία, κανένας σημαντικός δρόμος, στην Τρίπολη και στα χωριά… και δεν έκλεισε ούτε για ένα λεπτό. Μηχανήματα, αλάτι, εργάτες – προσβάσιμη κάθε υπηρεσία, κάθε σημαντική υποδομή, όπως το νοσοκομείο, Ι.Κ.Α κλπ.

Όλη τη νύχτα, όλες τις ώρες, όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό, σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Δεν… κοιμηθήκαμε, δεν αδρανήσαμε, δεν καθυστερήσαμε.».