Γιώργος Λαγός: “Σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα”

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020 14:25

Με ανακοίνωση του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ.Γιώργος Λαγός δίνει απαντήσεις για θέματα που αφορούν στα αδέσποτα, ενώ παραθέτει και μελέτες και στοιχεία για κτηνιατρικές πράξεις τόσο της νυν Δημοτικής Αρχής όσο και προηγούμενων Δημοτικών Αρχών…

Διαβάστε την ανακοίνωση του:Σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα…
Μπορείτε να συγκρίνετε…

Κύριοι η προσγείωση στην πραγματικότητα δεν βλάπτει κανέναν.

Δόθηκαν τρεις αναθέσεις σε κτηνιατρικές πράξεις, όχι λόγω έκτακτης κατάστασης (κορωνοϊος), αλλά γιατί έτσι προέβλεπε ο προϋπολογισμός του 2020.

Όλοι οι δήμαρχοι αναθέσεις έκαναν όχι διαγωνιστική διαδικασία.

Η διαφορά μας από τις άλλες δημοτικές αρχές είναι η μη σπατάλη των χρημάτων των πολιτών. Οι τιμές της δίκης μας μελέτης για κτηνιατρικές πράξεις αναφέρονται στο μέσο όρο των τιμών πανελληνίως.

Επισυνάπτω παρακάτω τις αντίστοιχες μελέτες του κ. Σμυρνιώτη το 2013, του κ. Παυλή το 2019 και του κ. Τζιούμη το 2020 με τις τιμές για κάθε μία συγκεκριμένη κτηνιατρική πράξη. Ας τις συγκρίνουν οι πολίτες κι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Ενδεικτικά περιγράφω το πακέτο περισυλλογής και στείρωσης, εμβολιασμού, τσιπαρίσματος κλπ αρσενικού σκύλου (επισυνάπτω τα έγγραφα).

ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΉ:
ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ: μόνο στην Τριπολη 35€
ΠΑΥΛΗΣ: σε όλο τον Δήμο 80€
ΤΖΙΟΥΜΗΣ: σε όλο το Δήμο 60€

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΣΚΥΛΟΥ σύμφωνα με το τιμολόγιο (επισυνάπτεται),κτηνιάτρου της Τρίπολης με τις υποχρεωτικές πράξεις που γίνονται σε κάθε ζώο
ΣΜΡ. 175€(+ΦΠΑ13%) χωρίς δύο εμβόλια, δεν υπήρχαν)
ΠΑΥΛ.163€ (+ΦΑ24%)
ΤΖΙΟΥΜ. 76€ (+ΦΠΑ24%)

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ:
ΣΜ.80€ (+13%ΦΠΑ)
ΠΑΥΛ.30€ (24%ΦΠΑ)
ΤΖ.10€ (24%ΦΠΑ)

Εσείς είχατε και μνημόνιο άρα θα έπρεπε να πληρώνετε λιγότερα.

Επισημαίνω ότι εκλήθησαν όλοι οι κτηνίατροι της Τρίπολης εγγράφως (επισυνάπτεται ενδεικτικά μια πρόσκληση) με καταληκτική ημερομηνία προσφοράς την 24/3/20 και κανείς δεν ανταποκρίθηκε. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί;….(ΒΛΕΠΕ ΤΙΜΕΣ)

Προσφορά έδωσαν δύο κτηνίατροι από άλλους Δήμους, όπως είχαν δικαίωμα, όπως κάνουμε και κάνατε, για όλες τις προμήθειες του δήμου.

Εμείς κ. Σμυρνιώτη απλά θα προστατεύουμε πάντα τα χρήματα των πολιτών.

Θα κάνουμε τριπλάσιες σε αριθμό κτηνιατρικές πράξεις σε σχέση με εσάς με τα ίδια χρήματα, με τα αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών σε όλο τον δήμο Τρίπολης.

Τρίπολη 03 Απριλίου 2020

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δείτε και τα έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα ο Αντιδήμαρχος:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ_