Γόντικας στη ΔΡΤ: «Σε δεινή θέση ο Πέτρος Τατούλης!» (ήχος)

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 11:14

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε, τη Δευτέρα το πρωί, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Νίκος Γόντικας.

Ο κ. Γόντικας εξαπέλυσε, για μια ακόμα φορά, σφοδρή επίθεση στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, για τον οποίο είπε ότι βρίσκεται σε δεινή θέση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “έχει φάει πόρτα σε πολιτικό επίπεδο από τα κόμματα που κατά καιρούς τον στήριζαν, ακόμα και τώρα από το ΣΥΡΙΖΑ” και πρόσθεσε ότι “όταν στριμώχνεται ο Π. Τατούλης, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Εγώ δεν κάνω τα παιχνίδια του Τατούλη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.Ο Νίκος Γόντικας μίλησε για διάφορα θέματα, όπως το άνοιγμα των λογαριασμών που τον κάλεσε ο περιφερειάρχης στο πρόσφατο ΠεΣυ, στο πρόγραμμα δακοκτονίας, λέγοντας ότι πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες, στο πρόγραμμα κωνωποκτονίας, στις διεκδικήσεις των εργολάβων, στις περικοπές δαπανών για τη μεταφορά μαθητών κλπ.

Όσον αφορά τον ίδιο, είπε ότι θα συνεχίσει να επιμένει στην επίλυση των μεγάλων λαϊκών προβλημάτων, μένοντας συνεπής στις εξαγγελίες του προς τον κόσμο.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Γόντικα: