Γούνης στη ΔΡΤ: “Δεν νοείται Παναρκαδικός χωρίς ακαδημίες, ξεκινάμε με όνειρα και υπομονή” (video)

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020 19:12

O προπονητής τερματοφυλάκων του Παναρκαδικού και υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου, Γιώργος Γούνης, μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, για τους στόχους της ομάδας στις μικρές ηλικίες, τον τρόπο που θα προσπαθήσει το «τριφύλλι» να μαζέψει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και τα παιδιά για το νέο αυτό εγχείρημα.

Ο κ. Γούνης ανέλυσε το σκεπτικό της διοίκησης και τις προσπάθειες που γίνονται για την στελέχωση των ακαδημιών, κάλεσε τους πολλούς φίλους της ομάδας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και ζήτησε από όλους να δείξουν εμπιστοσύνη στη δουλειά τους.Με επισκέψεις σε σχολεία, διαφημίσεις και άλλες ενέργειες ο Παναρκαδικός θα προχωρήσει βήμα-βήμα στο χτίσιμο των ακαδημιών με τις προπονήσεις να γίνονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

«Το όνειρό μας είναι να βγάλουμε ταλέντα για την πρώτη ομάδα και να φτιάξουμε έναν κορμό από δικά μας παιδιά, δεν νοείται Παναρκαδικός χωρίς ακαδημίες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γούνης!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Αγίου Κωνσταντίνου 91-93, Τρίπολη Τηλ: 2710.224701 e-mail: panfctripoli@gmail.com Ώρες εγγραφών: 10.00-13.00 & 16.00-18.00