Η Αγάθη παρουσίασε στη ΔΡΤ τη νέα της δουλειά «Κυριακή στο Καρπενήσι»

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 15:05

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή «Επί της Ουσίας», φιλοξενήθηκε σήμερα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοτικής μουσικής Αγάθη, με αφορμή την τελευταία της δισκογραφική επιτυχία.

Η Αγάθη σε συνεργασία με τον κλαρινίστα και σύζυγό της Γιώργο Δημητρόπουλο, αποτελούν ένα περιζήτητο μουσικό δίδυμο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Με πολλές συνεργασίες και ιδιαίτερα χορευτικά κομμάτια καταφέρνουν να διασκεδάζουν ποιοτικά τον κόσμο σε κάθε περιοχής της Ελλάδας ανταποκρινόμενοι σε όλα τα ακούσματα.Η αγαπητή μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι πρωταρχικό μέλημα αποτελεί το ποιοτικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε, πως αγαπούσε ανέκαθεν την παραδοσιακή δημοτική μουσική καθώς και όλα όσα μεταφέρονται μέσω αυτής. Ο τελευταίος δίσκος «Κυριακή στο Καρπενήσι» είναι η 13η δισκογραφική δουλειά της και κυκλοφορεί από την General Music.

Η ίδια εξέφρασε την αγάπη της για την Πελοπόννησο και τον κόσμο της, υπενθυμίζοντας πως επισκέπτεται συχνά πολλά από τα μέρη του τόπου μας και μας αποχαιρετά πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακούστε στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί ολόκληρη την συνέντευξη.