Η ανάρτηση του Λ. Πετρούνια μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβασή του

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 09:18

Σε ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας “ανέβασε” την πρώτη φωτογραφία, μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στον ώμο, στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της Γαλλίας, ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν.

Η ανάρτησή του αναλυτικά:«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…»

Πηγή: epoli.gr