Οι άνθρωποι του Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης στη ΔΡΤ (+ήχος)

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 18:21

Το γεγονός της ανόδου της αγωνιστικής ομάδας Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης στην Β’ Εθνική τις προηγούμενες ημέρες δεν πέρασε απαρατήρητο. Μια διάκριση που ήρθε μόλις στο δεύτερο χρόνο ζωής του τμήματος Πινγκ-Πονγκ για τον Αρκαδικό σύλλογο και μόλις στην πρώτη επίσημη συμμετοχή σε τοπικό πρωτάθλημα! Με αφορμή λοιπόν αυτή την επιτυχία στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» και στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο προπονητής του τμήματος Πινγκ-Πονγ κ. Γιάννης Λεμπέκος και ο αθλητής του αγωνιστικού τμήματος και αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σωτηριάδης.

Οι τρεις προσκεκλημένοι μίλησαν γι’ αυτή την επιτυχία και τη σημασία της όχι μόνο στο τμήμα και το σύλλογο της ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά συνολικά στον τοπικό αθλητισμό. Αναφορά έγινε συνολικά στην προσπάθεια της ΑΕΚ Τρίπολης σε όλα τα τμήματα. Σχολιάστηκε η επόμενη ημέρα στο σύλλογο, η σημασία του να υπάρχουν αθλητικές υποδομές και να επιτρέπουν σ’ ένα αθλητική σωματεία να λειτουργεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια, ενώ από την πλευρά του ο αθλητής και αρχηγός της αγωνιστικής ομάδας Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης, Γιώργος Σωτηριάδης, μίλησε για την επιτυχία αυτή αλλά και τις αγωνιστικές εμπειρίες που αποκόμισαν όλα τα νεαρά μέλη της ομάδας από τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πολύ ενδιαφέρουσα η στιγμή που ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης σχολίασε το όραμά του να δει κάποια στιγμή στο μέλλον τις δύο ΑΕΚ να παίζουν μαζί στην ίδια κατηγορία για το πρωτάθλημα στην κορυφαία κατηγορία ή το Κύπελλο, εννοώντας την ΑΕΚ και την ΑΕΚ Τρίπολης, κερδίζοντας τα χαμόγελα προπονητή και παίκτη της αγωνιστικής ομάδας.

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά μέσα από τα παρακάτω ηχητικό απόσπασμα: