Οι αποφάσεις της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας εν όψει εκλογών

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 16:01

Ανακοίνωση

Την προηγούμενη εβδομάδα, στα πλαίσια της υλοποίησης της απόφασης της Κ.Ε του Συριζα για την διοργάνωση ανοιχτών συνελεύσεων των οργανώσεων του κόμματος με την συμμετοχή μελών, οπαδών, φίλων, ακόμα και πολιτών με διαφορετικό ιδεολογικό προσανατολισμό, η οργάνωση μελών Σύριζα Γορτυνίας διοργάνωσε στα Τρόπαια,με επιτυχία, ανοιχτή Συνέλευση.
Στην συνέλευση, εκτός των μελών, πήραν μέρος και πολίτες που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στή συνέλευση έγινε μιά πρώτη αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων των ευροεκλογών και των τοπικοαυτιδιοικητικών εκλογών. Σε αυτά τα πλαίσια εκτιμήθηκε ότι η Γορτυνία ακολούθησε το γενικό μέσο όρο των Πανελλαδικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμα εκτιμήθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα στις επικείμενες εθνικές εκλογές να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα.
Για αυτό το λόγο αποφάσισε να θέσει ως στόχο, έτσι ώστε το εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη Γορτυνία από 25% να ανέλθει στο 35%.
Για να γίνει αυτό πράξη αποφασίστηκε:
1. Να οργανωθεί ειδική θεματική εκδήλωση για τους Αγρότες και τους κτηνοτρόφους και τα προβλήματα που τους απασχολούν π.χ γάλα κλπ., με ομιλητή στέλεχος του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης.
2. Να γίνουν δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Τρόπαια και Βυτίνα.
3. Να οργανωθούν περιοδείες με τους υποψήφιους Βουλευτές σε όλα τα μεγάλα χωριά της Γορτυνίας.
4. Να οργανωθούν συζητήσεις όπου αυτό είναι δυνατό.
5. Την ημέρα των εκλογών να γίνει προσπάθεια να καλυφτούν με εκλογικούς αντιπροσώπους όλα τα εκλογικά τμήματα.
Τέλος η Ο.Μ Σύριζα- Δημοκρατική Συμμαχία Γορτυνίας καλεί όλους τους φίλους, τους οπαδούς αλλά και τα μέλη που ανήκουν σε άλλες οργανώσεις της χώρας αλλά ψηφίζουν στη Γορτυνία να συστρατευτούν μαζί μας έτσι ώστε οι στόχοι που έθεσε η οργάνωση να γίνουν πράξη.
Γορτυνία 19 Ιούνη 2019.