Οι απονομές στην Ανάβαση Αχλαδοκάμπου (ph, vid)

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 13:22

Για 8η χρονιά, έγινε η καθιερωμένη Ανάβαση Αχλαδοκάμπου – στον Κολοσούρτη- που συνδιοργάνωσε η Start line, η Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (ΑΛΤ) και ο Δήμος Τρίπολης.

Μεγάλη συμμετοχή και φέτος των αγωνιζομένων. Ο αγώνας έγινε σε δύο σκέλη.Το πρώτο σκέλος ήταν από τις 10.00 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι -λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης-και μετά από μία ώρα περίπου ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος και ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η καθιερωμένη απονομή επάθλων στους πρώτους οδηγούς όλων των κατηγοριών.

Χαιρετισμούς και ομιλίες πραγματοποίησαν τόσο εκπρόσωπος Start line και ο Αλυτάρχης του αγώνα, Δημήτρης Χιωτίδης, ο πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Τρίπολης Νίκος Γιαννόπουλος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου(ΝΠΔΔ) και Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο, Δημήτρη Παυλή.

Στο χαιρετισμό του ο κύριος Καραλής τόνισε τα εξής: “…Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ανάβαση στον Αχλαδοκάμπου (τον γνωστό σε όλους μας “ΚΟΛΟΣΟΥΡΤΗ”) όπου πραγματοποιείται από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (ΑΛΤ) με συνδιοργανωτή, τον Δήμο της Αρκαδικής Πρωτεύουσας. Έτσι λοιπόν για 8η συνεχή χρονιά, αυτή η ιδέα της Αγωνιστικής Λέσχης Τρίπολης έχει γίνει πλέον θεσμός και επανδρώνεται, από άτομα που αγαπούν τους αγώνες αυτοκινήτων και γενικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι αγωνιζόμενοι οδηγοί δίνουν την ψυχή τους και το καλύτερο εαυτό τους, σε κάθε διοργάνωση. Ως είθισται κανένα από τα μεγάλα ονόματα δεν γράφτηκε στο απουσιολόγιο και αυτό προμηνύει έναν αγώνα, που θα μας κάνει να θυμηθούμε τις πολύ παλιές καλές εποχές. Εκτός από τους πρωταγωνιστές το παρών έδωσαν και πολλοί νέοι οδηγοί που έκαναν το ντεμπούτο τους, σε μία ανάβαση υψηλών απαιτήσεων. Συγχαίρουμε την Αγωνιστική Λέσχη Τρίπολης και όλους τους υπόλοιπους διοργανωτές και με την Αρωγή του Δήμου Τρίπολης, θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους, σε ότι χρειαστούν..”

Ανάβαση Αχλαδοκάμπου 2018