Η αποστολή του Αστέρα και η διάθεση των εισιτηρίων με Πανθρακικό

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013 14:30

Η αποστολή του Αστέρα για ματς με ΠανθρακικόΟ Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε σήμερα τους δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Πανθρακικό (17.15).

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι έχουν ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Σέττι, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Έγκον, Κάφα, Καλαντζής, Λένσε και Μπακασέτας.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν στην αποστολή οι Κοντοές, Καλαντζής ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Ουσέρο, Ντε Μπλάσις που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την τιμωρία τους σε αυτό το παιχνίδι.

Η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Πανθρακικό

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ Πανθρακικός, θα διατίθενται το Σάββατο 9 Μαρτίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€.

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται επίσης και εισιτήρια για φιλάθλους με κάρτα ανεργίας στη τιμή των 10€

Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. 
Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.45μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.