Η δικαίωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 21:23
φωτο αρχείου drt915.gr/Α. Καρδαράς

Η πραγματική δικαίωση για τον πρώην υπουργό, πέραν της νομικής, ήρθε στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ

Η πραγματική δικαίωση για τον πρώην υπουργό όμως, πέραν της νομικής, ήρθε χθες το απόγευμα, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ. Μπαίνοντας στην αίθουσα, δεκάδες “γαλάζια” στελέχη έσπευσαν να τον συγχαρούν και να μιλήσουν εγκάρδια μαζί του, ενώ ο πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας τον προσκάλεσε να καθίσει δίπλα του. Βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη σταμάτησαν για να χαιρετίσουν τον Αρκάδα πρώην υπουργό, να του εκφράσουν την εκτίμηση τους και να του επαναλάβουν να μεταβάλλει την απόφαση του και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την είσοδό του στην αίθουσα, κάλεσε τον Ανδρέα Λυκουρέντζο κοντά του και τον αγκάλιασε θερμά, σε μια συμβολική κίνηση. Εξίσου θερμή ήταν η συνομιλία που είχε ο πρώην υπουργός με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και με τον προσωπικό φίλο του, Νίκο Δένδια, με τον οποίο αποχώρησαν μαζί μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη.

Πηγή: newpost.gr