Η δήλωση του Πέτρου Ζούνη για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Γορτυνία

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 19:11

Διαβάστε την δήλωση του Πέτρου Ζούνη – υποψήφιου Δημαρχου Γορτυνίας – για το εκλογικό αποτέλεσμα…

Φίλοι και φίλεςΘέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους Γορτύνιους που στήριξαν μέχρι τέλους, ψηφίζοντας, την ‘’Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Γορτυνίας’’. Η ανεξαρτησία σκέψης και λόγου είναι δύσκολη υπόθεση. Δικός μας στόχος ήταν και παραμένει να δημιουργήσουμε ένα μπλόκ δυνάμεων από Δημοκρατικούς-Προοδευτικούς πολίτες που θα επιδιώξουν την ανασύνταξη της Γορτυνίας μέσα από τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή. Σε αυτό το στόχο θα επιμείνουμε με την συμμετοχή μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να ανοίξουμε δρόμους προωθητικής σύγκλισης αυτών των δυνάμεων.

Το αποτέλεσμα των εκλογών για την παράταξή μας δεν ήταν το προσδοκώμενο. Η δική μας αδράνεια και καθυστέρηση να μπούμε έγκαιρα στην εκλογική μάχη, μας στέρησε τη δυνατότητα να οργανωθούμε και προετοιμαστούμε σωστά, έτσι ώστε να εξηγήσουμε και να πείσουμε τους Γορτύνιους. Η απουσία των δυνάμεων , που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε, από το Δημοτικό συμβούλιο τα τελευταία πέντε χρόνια, σε συνδυασμό με προσωπικές πολιτικές και στρατηγικές επιλογές που ασκήθηκαν, θόλωναν τα νερά και οδήγησαν σε ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα συνολικά για τη Γορτυνία. Τώρα οι πολίτες έχουν να επιλέξουν, την Κυριακή, μεταξύ των δύο πρώτων. Σε αυτούς ανήκει πλέον η ευθύνη της επιλογής για το αύριο της Γορτυνίας. Ας κρίνουν ποια επιλογή οδηγεί σε δημοκρατικούς-προοδευτικούς συσχετισμούς και ποια σε οπισθοδρόμηση. Εμείς με τις δυνάμεις που μας έδωσαν θα επιδιώξουμε να φέρουμε σε πέρας ότι υποσχεθήκαμε. Από την επομένη των εκλογών θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεών μας και μέσα από συνεχή διάλογο με την κοινωνία θα προσπαθήσουμε να συνεισφέρουμε ότι καλύτερο.

Ευχαριστούμε ξανά όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την Γορτυνία . Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και αυτούς που η καρδιά τους είναι μαζί μας αλλά δεν άντεξαν έως την κάλπη. Μαζί θα πορευτούμε και θα συνεισφέρουμε για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας.

Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Γρτυνίας