Δύο τόνοι τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τη ΔΡΤ 91,5!

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013 16:37

Περισσότερα από δύο τόνους τρόφιμα ζυμαρικά, τσουβάλια με όσπρια, γάλα εβαπορέ και πολλά ακόμα είδη πρώτης ανάγκης, παρέδωσαν την Πέμπτη 4 Απριλίου το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Δημοτικού ραδιοφώνου Τρίπολης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τού Δήμου στην πλατεία Βαλτετσίου.Η παράδοση τροφίμων ήταν η δεύτερη που έγινε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης τις τελευταίες δέκα ημέρες, όπου συνολικά παραδόθηκαν δύο τόνοι διακόσια κιλά τρόφιμα, με έσοδα που προήλθαν από την αποκριάτικη εκδήλωση που οργάνωσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο με τον Toni Sfino.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τρίπολης Τίμος Κατσίπος, ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, αγκαλιάζοντας κάθε εκδήλωση που οργανώνει. Υπογράμμισε πως η προσπάθεια στήριξης οικονομικά αδύναμων πολιτών, μέσα από τις κοινωνικές δομές, που έχουν δημιουργηθεί στην Αρκαδία και δει στο Δήμο Τρίπολης, αποτελεί προτεραιότητα για το Δημοτικό Ραδιόφωνο και θα συνεχιστεί και με άλλες δράσεις, αφού όπως τόνισε το Δημοτικό Ραδιόφωνο δεν αποτελεί μια κερδοσκοπική επιχείρηση στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά έχει καθαρά κοινωνικό, αυτοδιοικητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

Η υπεύθυνη Πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης Μαρία Εικοσιδέκα, ευχαρίστησε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, για την προσφορά του. Κάλεσε τους πολίτες να σταθούν αλληλέγγυοι, σε όλους βάλλονται από την βαθειά οικονομική κρίση, ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπογραμμίζοντας ότι μέσα τις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρίπολης ενισχύονται κάθε εβδομάδα 250 οικογένειες στην πόλη.