Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης έκοψε την πίτα της (ph/video)

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 02:01

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην παραδοσιακή ταβέρνα «Ερατεινή».

Το παρών έδωσαν μέλη της διοίκησης της ΔΕΠΕ Τρίπολης, το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού, παραγωγοί εκπομπών, καθώς και εκπρόσωποι από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.O πρόεδρος της ΔΕΠΕ κ.Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, μίλησε για την προσπάθεια, που καταβάλλουν όλοι για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και ευχαρίστησε θερμά τόσο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου όσο και τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους και τους εθελοντές παραγωγούς εκπομπών, για την αξιοπρεπή εικόνα και την ανοδική πορεία, που παρουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ.Δημήτρης Παυλής, ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, συγχαίροντας τους εργαζόμενους για τη δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο όλα τα χρόνια λειτουργίας του.

Όλα τα πολιτικά πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, επικεντρώθηκαν στους χαιρετισμούς τους στην μεγάλη συνεισφορά του Δημοτικού Ραδιοφώνου στην αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση των ακροατών και αναγνωστών του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Γιάννης Σμυρνιώτης (πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης) και Νίκος Τσιαμούλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγέλης Γούργαρης και Νίκος Γόντικας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κούρος (εκπροσωπώντας την παράταξη του Κώστα Τζιούμη), ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας Αγησίλαος Μαρίνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Γιώργος Καρώνης κ.α.

Μηνύματα με τις ευχές τους απέστειλαν οι βουλευτές Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που δεν κατάφεραν να είναι εκεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα ζαχαροπλαστεία «Ντεγιάννης» στην Τρίπολη για την χορηγία της βασιλόπιτας, καθώς και τον ιδιοκτήτη της «Ερατεινής», Απόστολο Διαμαντόπουλο, για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ και βίντεο παρακάτω: