Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Προέδρου του Παναρκαδικού (+ήχος)

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 17:30

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη για αρκετά θέματα που αφορούν τον Παναρκαδικό ΑΟ φιλοξένησε η αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης το μεσημέρι της Παρασκευής 26/02, μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία με το νέο Πρόεδρο του «τριφυλλιού» κ. Ηλία Καναβέτα που εξασφαλίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με ένα από τα βασικά πρόσωπα που «τρέχουν» την ομάδα του Παναρκαδικού ΑΟ από το περασμένο Καλοκαίρι για πολλά θέματα. Τα όσα ειπώθηκαν κινήθηκαν γύρω από την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις εν’ όψει της επανεκκίνησης της Γ’ Εθνικής, το γεγονός της ανάληψης της θέσης του Προέδρου στην ομάδα, τους φετινούς στόχους του Παναρκαδικού αλλά και το φετινό ξεκίνημα της ομάδας.Έγινε λόγος για την κριτική που ασκήθηκε στη σημερινή διοίκηση για καθυστέρηση στο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, την υπόθεση Μπλάνκο και την παρουσία του στην ομάδα, την έλευση του νέου προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Δρακόπουλου, καθώς και των φιλοδοξιών της διοίκησης για τον «πράσινο» σύλλογο. Συζητήθηκε επίσης το θέμα των εγκαταστάσεων της ομάδας, τα μεταγραφικά της ομάδας εν’ όψει της επιστροφής στην αγωνιστική δράση, την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα και τους λόγους που ίσως ο κόσμος τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταθεί ιδιαίτερα στην ομάδα, αλλά και την προοπτική συνεργασίας των δύο ιστορικών σωματείων της πόλης όπως ο Παναρκαδικός ΑΟ και ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ουσία είναι ότι η διοίκηση θέλει να οδηγήσει την ομάδα στην «μετά κορωνοϊού εποχή» με βλέψεις για ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για το οποίο οι στόχοι συγκριτικά με το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου να παραμένουν αναλλοίωτη. Να βρει δηλαδή το κλείσιμο της χρονιάς τον Παναρκαδικό αρκετά ψηλά στη βαθμολογία.

Όλα όσα ενδιαφέροντας ειπώθηκαν από τον Πρόεδρο του Παναρκαδικού κ. Ηλία Καναβέτα μπορεί κανείς να ακούσει στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα: