Ο Δήμος Τρίπολης έκοψε την πίτα του με τη συμμετοχή του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας (vid,ph)

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 13:48

Σε μία λιτή εκδήλωση, στο ισόγειο του νέου Δημαρχείου Τρίπολης, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, ο Δήμος Τρίπολης με τη συμμετοχή του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πρωτοσύγγελο της Μητροπόλεως Μαντινείας, πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη κ. Θεόκλητου Ντούλια και την κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο, χαιρέτισε αρχικά την εκδήλωση ο πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ. Αγησίλαος Μαρίνης. Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, δίνοντας τις ευχές του για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά σε όλους, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους του Δήμου, για τις υπηρεσίες τους. Ο Δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του, επισήμανε ότι ο Δήμος Τρίπολης το 2019 με συλλογική προσπάθεια, θα πρέπει να δουλεύει σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, ώστε κανένας πολίτης να μην έχει παράπονο από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Στην συνέχεια οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Σμυρνιώτης, Κώστας Τζιούμης και Νικόλαος Τσιαμούλος, έδωσαν με τη σειρά τους τις ευχές τους για μια δημιουργική χρονιά και ένα καλύτερο 2019 στο προσωπικό του Δήμου και όλους τους Δημότες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε σε έναν τυχερό υπάλληλο του Δήμου ο οποίος έλαβε ως δώρο, από το Σωματείο των εργαζομένων μια δωροεπιταγή από κατάστημα στην Τρίπολη και ακολούθως ο Δήμαρχος κλήρωσε τρεις μέρες άδεια σε δύο τυχερούς υπαλλήλους του Δήμου.