Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης σε μια μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 13:56

Το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαϊου 2018,η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εκπροσωπώντας τον Δήμο Τρίπολης στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών.

Το φεστιβάλ οργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος και παραγματοποιείται το διήμερο 5 & 6 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.Συμμετέχουν 2.000 καλλιτέχνες από χώρες όπως η Τουρκία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η πΓΔΜ, το Ισραήλ, η Κύπρος και η Ελλάδα.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα έντεχνων τραγουδιών του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου τα οποία ερμηνεύουν οι: Γιώργος Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Παπαντωνίου και Πέγκυ Θεοδωροπούλου. Συμμετέχουν επίσης ο Χρήστος Γκάνας στην κιθάρα/ηλεκτρικό μπάσο και η Έλενα Πρασοπούλου στο ηλεκτρικό μπάσο.

Αξίζει τέλος, να σημειωθεί ότι μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρου Καραλή, εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου το ποσό για το κόστος μεταφοράς, αλλά και για το κόστος συμμετοχής της Φιλαρμονικής του Δήμου στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών Ορχηστρών.