Η Φώφη Γεννηματά στην Τρίπολη – “Ζητώ αυτή τη νέα εντολή, γιατί μπορώ, να εγγυηθώ την συνεχή ανοδική πορεία και την νίκη” (photos/video)

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021 20:07

Στην Τρίπολη βρίσκεται αυτή την ώρα η Φώφη Γεννηματά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο μιας σειράς επισκέψεων και περιοδειών σε όλη την χώρα…

Η κα.Γεννηματά μιλάει αυτή την ώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας.Αξίζει να σημειώσουμε, πως η Φώφη Γεννηματά διεκδικεί εκ νέου την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Στην συνάντηση για μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ αρχικά τον λόγο πήρε ο βουλευτής Αργολίδας κ.Ανδρέας Πουλάς, ο οποίος ανέφερε, πως το ΚΙΝΑΛ άντεξε, αντέχει και θα συνεχίσει -με μπροστάρη την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά – να δίνει την μάχη και μέσα και έξω από την Βουλή, για να μπορέσει να ανεβεί και να γίνει αρεστό στον κόσμο, που περιμένει πολλά από το κόμμα. “Είμαστε η μόνη φωνή που μπορεί να εκφράσει τον απλό πολίτη αυτής της χώρας”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Με την σειρά της η κα.Φώφη Γεννηματά ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ευχαριστώ που είστε όλοι σήμερα εδώ αποφασισμένοι, να δώσουμε και αυτή την μάχη μαζί. Ζητώ αυτή τη νέα εντολή γιατί μπορώ να εγγυηθώ την συνεχή ανοδική πορεία και την νίκη. Γιατί μπορούμε μαζί να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο”.

Να σημειώσουμε, πως η συνάντηση ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους, στους οποίους επετράπη η μαγνητοσκόπηση μόνο για λίγα λεπτά – Δείτε το σχετικό βίντεο: