Η γιορτή του στίβου της Πελοποννήσου διεξήχθη στην Τρίπολη (+ph)

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 13:19
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Η γιορτή του τοπικού κλασικού αθλητισμού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής 26/01 στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μια όμορφη εκδήλωση με βασικό σκοπό την βράβευση όλων των αθλητών και αθλητριών των σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που διακρίθηκαν σε Πανελλαδικό επίπεδο το 2019.

Η εκδήλωση τον συντονισμό της οποίας επιμελήθηκε ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, άνοιξε ο σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας, ενώ στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρης Μακαρούνης.Ακολούθησαν στη συνέχεια οι ομιλίες δύο ανθρώπων που έχουν άμεση σχέση με τον Ελληνικό κλασικό αθλητισμό. Η πρώτη ομιλία με θέμα «Η συμβουλή του Αθλητισμού στην Υγεία και τις Αθλητικές Επιδόσεις» ήταν του μέλους της κεντρικής διοίκησης του ΣΕΓΑΣ κας Ξένιας Αργειτάκη και η δεύτερη με θέμα «Εφαρμογή Προγράμματος Kids Athletics στην προπονητική διαδικασία και σύνδεση με τα αγωνιστικά τμήματα» του τεχνικού Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Στέφανου Ματάκη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το κυρίως μέρος της εκδήλωσης με τις βραβεύσεις των συνολικά 56 τιμώμενων αθλητώ και αθλητριών σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που είχαν διακρίσεις στη διάρκεια του 2019 στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Το κλείσιμο της εκδήλωση περιλάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσία των μελών του ΔΣ, ενώ μετά την εκδήλωση προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους κομμάτια από τη βασιλόπιτα στο «φουαγιέα» του αμφιθεάτρου.