Η Ηρώ Κουφογιάννη στη ΔΡΤ για τη φετινή παρουσία της στην Άμιλλα (+ήχος)

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 19:52

Πριν λίγες ημέρες η ΓΕΑ Άμιλλα 2000 που συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Μια ενίσχυση με την εμπειρότατη σέντερ Ηρώ Κουφογιάννη η οποία έχει αφήσει τα αγωνιστικά της διαπιστευτήρια όλα τα προηγούμενα χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία κυρίως. Με αφορμή τη μεταγραφή της στην ομάδα της Τρίπολης η ίδια μίλησε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και την αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ».Η ίδια αρχικά αναφέρθηκε στο πως συμφώνησε με την Άμιλλα Τρίπολης τονίζοντας ότι πείστηκε από την φίλη και παλιά της συμπαίκτρια αλλά και συναθλήτρια στην Άμιλλα, Ματίνα Τζανή αλλά και από τα όσα της ανέφεραν οι άνθρωποι του συλλόγου και συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Χρονόπουλος.

Τόνισε ότι δεν ήταν αποτρεπτικός παράγοντας η προοπτική συνεργασίας με μια νεοφώτιστη επαρχιακή ομάδα, μιλώντας με θετικά λόγια για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις της για την ομάδα αλλά και την πόλη. Πρόσθεσε ότι και η ίδια θα χρειαστεί κάποιες μέρες προσαρμογής δουλεύοντας με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της στις προπονήσεις. Τόνισε σημαντικό ότι και φέτος θα έχει συμπαίκτρια της μετά από χρόνια τη Ματίνα Τζανή.

Τόνισε ότι οι προσωπικοί της στόχοι «συμπορεύονται» με τους στόχους της ομάδας, ενώ παράλληλα σχολίασε ότι θα βοηθήσει από την πλευρά της όσο μπορεί τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας. Παράλληλα απάντησε θετικά για το αν η ομάδα μπορεί φέτος να πετύχει το στόχο της παραμονής. Από εκεί και πέρα μίλησε γενικότερα για το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε εδώ και χρόνια «αιμορραγεί», ενώ υπάρχει μεγάλη διαφορά των Ελληνικών ομάδων σε ανταγωνιστικότητα σε σχέση με τις ομάδες του εξωτερικού, με το γεγονός αυτό παρ’ όλα αυτά να μπορεί να ισοσκελιστεί εάν το γυναικείο μπάσκετ τελικά τύχει της ανάλογης προβολής και στήριξης.

Τέλος αφού αναφέρθηκε στην προσωπική της μπασκετική διαδρομή των προηγούμενων χρόνων αναφέρθηκε και στα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να έχει φέτος η Άμιλλα για να εξασφαλίσει τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά όλα όσα η έμπειρη αθλήτρια της Άμιλλας 2000 είπε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορεί κανείς να ακούσει παρακάτω: