Η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλά στη ΔΡΤ 91,5 για την διαδικτυακή της παράσταση “Θησέας και Μινώταυρος” (ήχος)

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 18:02

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος κα.Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/12) στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο.

Η κα. Ρουγγέρη μίλησε για την παράσταση “ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ”(δείτε λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια ΕΔΩ), μια παράσταση, που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον κύκλο της – λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού -και θα προβληθεί μέσω διαδικτύου (οι προβολές αυτές θα είναι επί πληρωμή).“Τα παιδιά και μαθαίνουν και ευχαριστιούνται μέσα από αυτή την παράσταση”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κα.Ρουγγέρη, ενώ πρόσθεσε, πως με 6 ευρώ μια οικογένεια, μπορεί να την δει, εντός των 20 ημερών, που είναι διαθέσιμη (από 20.12 έως 10.01.2021)

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, παίρνει κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών και ξεκινάει από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει. Δεν άκουσε όμως τη συμβουλή της μητέρας  του να ταξιδέψει με καράβι, προτίμησε να πάει από την ξηρά. Ήθελε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι, ώστε να καθαρίσει τον δρόμο από τους εγκληματίες και τους ληστές που λυμαίνονταν την περιοχή, έχοντας ως πρότυπο, τον Ηρακλή και τους άθλους  του.