Η κοινότητα Βουτσαρά Μεγ/λης τίμησε τους ήρωες του ’40 – Βραβεύτηκε η ΔΡΤ (ph, vid)

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 15:40

Εκδήλωση εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, διοργάνωσε η Κοινότητα Βουτσαρά Μεγαλόπολης, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Το πρωί, έγινε τέλεση Θείας Λειτουργίας, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο μνημείο των πεσόντων, στην πλατεία του χωριού. Λίγο αργότερα, στον ίδιο χώρο, η κοινότητα, δια του προέδρου της, Γιώργου Αθανασόπουλου, βράβευσε τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5 (drt915.gr) και το “Καφενείο Μεγαλόπολης (kafeneio-megalopolis.gr), για την πολυετή συνεργασία και την αφιλοκερδή προσφορά τους.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των χωριών Αναβρυτού και Ρουτσίου, Ιωάννης Κατέλης και Γεωργία Σπηλιοπούλου αντίστοιχα, οι πρόεδροι των συλλόγων Αναβρυτού και Τσεμπερούς, κα Μανιάτη και κ. Παπακυριαζής, ο αντιπρόεδρος του χωριού Σουλάρι, Νικόλαος Γρίβας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, Νίκος Αντώνακας. Ο αντιδήμαρχος Φαλαισίας, κ. Γκρίτζαλης που είχε προσκληθεί, δεν κατόρθωσε να παραστεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Επίσης, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ, Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο Διευθυντής του σταθμού, δημοσιογράφος, Δημήτρης Μανιατάκος και ο δημοσιογράφος, Αργύρης Καρδαράς. Το “καφενείο Μεγαλόπολης” εκπροσώπησε ο ιδιοκτήτης του, Πάνος Αλεβίζος.

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ, Γ. Σπηλιόπουλος, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση για λογαριασμό της ΔΡΤ και των εργαζομένων, διαβεβαίωσε ότι ο σταθμός θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά σε όλα τα χωριά του δήμου Τρίπολης και της Αρκαδίας, προβάλλοντας τα προβλήματά τους και θέτοντας το σταθμό στη διάθεση των κατοίκων των χωριών, για ό,τι κι αν χρειαστούν, ενώ ευχήθηκε σε όλους και για την αυριανή μέρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και προσφορά γλυκισμάτων από το Δήμο Μεγαλόπολης, στον όμορφο χώρο του πολιτιστικού κέντρου της Κοινότητας.