Η.Κούρος στη ΔΡΤ: “Δεν πήρα αυτή τη θέση για να είμαι τουρίστας – Θέλω να προσφέρω” (vid)”

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 13:24

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στην εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/10) ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Ηλίας Κούρος.

Αρχικά ο κ.Κούρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του και για την αμέριστη βοήθεια προς το ΝΠΔΔ. “Δεν πήγα σε αυτή την θέση για να είμαι τουρίστας και να υπογράφω χαρτιά. Θέλω να προσφέρω και να γίνει έργο”, ανέφερε μεταξύ άλλων.Στη συνέχεια ο κ.Κούρος αναφέρθηκε στο ΔΑΚ, τονίζοντας πως το έργο της αντικατάστασης της στέγης – που ξεκίνησε επι Δημαρχίας Παυλή ολοκληρώθηκε με τη νέα Δημοτική Αρχή – θα παραληφθεί , αφού πρώτα ελεγχθεί ενδελεχώς, για να διαπιστωθεί, πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

Επιπλέον τόνισε, πως θα προχωρήσει το έργο της αντικατάστασης του ταρταν και των κερκίδων – ένα έργο για το οποίο υπήρχε μεν χρηματοδότηση, αλλά όχι μελέτη. “Δεν θα χαθεί αυτό το έργο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το κολυμβητήριο, ξεκαθάρισε, πως προχωρά το έργο της ενεργειακής του αναβάθμισης.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ μίλησε ακόμα για το ΚΑΠΗ, την Φιλαρμονική και τους παιδικούς σταθμούς, γνωστοποιώντας μάλιστα πως γίνεται μια προσπάθεια για την προμήθεια (από την επόμενη χρονιά) ενός μικρού λεωφορείου για την μεταφορά των παιδιών, προκειμένου, να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στα πακέτα τους οι σταθμοί του Δήμου.

Τέλος μιλώντας για το κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας, τόνισε πως έχει μείνει πολύ πίσω παρουσιάζοντας σήμερα μια μη αξιοπρεπή εικόνα. “Το κοιμητήριο πρέπει, να αλλάξει ριζικά. Σε ένα με δυο χρόνια θα έχει άλλη μορφή. Θα τα ανακοινώσει όλα αυτά ο Δήμαρχος”.