Ι.Μ. Μαντινείας & Κυνουρίας | Στήριξη απόρων από “Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού” (vid,ph)

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 18:40

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας στηρίζει και βοηθάει όλο το χρόνο τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω του Φιλανθρωπικού της Προγράμματος “Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού” και με την “Ιματιοθήκη Αγάπης”.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η φιλανθρωπία που άσκησε σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου, προς τις δοκιμαζόμενες οικογένειες της Τρίπολης, μέσω των Ενοριών της Τρίπολης, του Λεωνιδίου και των ευαγών ιδρυμάτων της Μητρόπολης, διαθέτοντας, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, δέματα τροφίωμν με αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, φρούτα, λάδι, τυροκομικά κα, για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.Τα προϊόντα προσφέρθηκαν  από τους κατοίκους της Τρίπολης και άλλων περιοχών, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους, επιχειρηματίες της Τρίπολης, οι Ιερές Μονές Ελώνης Κυνουρίας και Γοργοεπηκόου Νεστάνης Μαντινείας καθώς και η ΑΕΚ Τρίπολης.

Ο Μητροπολίτης, όπως και οι εθελοντές του προγράμματος αλλά και οι αποδέκτες της βοήθειας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι προσέφεραν και ευχήθηκαν “Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα”.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Freitag, 19. April 2019