Η μεγαλύτερη jazz μπάντα της Αγγλίας σε Κάψια & Ναύπλιο για δύο μοναδικές συναυλίες!

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 14:21

Το ίδρυμα “George Best Costacos”*, στο πλαίσιο  του  εορτασμού των 10 χρόνων από την ίδρυση του στην νέα Υόρκη Αμερικής, διοργανώνει δύο ανοιχτές συναυλίες τζαζ.

Μια από της μεγαλύτερες παγκοσμίως σε σύνολο μπάντες Jazz από την Αγγλία 60 μουσικών του Leighton park school, με μαέστρο την Rosemary Scales, που έρχοντα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλεσμένοι από τον πρόεδρο του ιδρύματος “George Best Costacos”, Νίκο Φλώρο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων από την ίδρυσή του στην Νέα Υόρκη, στην μνήμη του Έλληνα ηθοποιού του Broadway, George Best Costacos !Δευτέρα 8 Ιουλίου, ώρα 21:00, στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων!

Τετάρτη 10 Ιουλίου, ώρα 21:00, στον αρχαιολογικό χώρο των σπηλαίων Κάψια Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας!

Με την υποστήριξη του “Αρχοντικού” Καλτεζιώτη, του “καφέ Κάψια”, του ζαχαροπλαστείου “Λάκης Κατσαουνης” των ηχητικών Θεόδωρου Μπίσσια και του “hair design Ligeri Meggou”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η συναυλία ενδείκνυται για οικογένειες και παιδιά.

 * Το παραπάνω Ιδρυμα έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και την Αίγινα. Ετος ιδρύσεώς του το 2009, με πρόεδρο στη Νέα Υόρκη τον κ. Νικόλαο Φλώρο και αντιπροεδρο το Θεόδωρο Ζιώγκα και στην Ελλάδα με πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Κωστάκο & Ρούλα Σαράντου. Το Ιδρυμα οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, ως φόρο τιμής στον ηθοποιό του Broadway, Γεώργιο Best Κωστάκο.