Η μεταφορά της τουρμπίνας…

Τρίτη, 2 Αύγουστος 2011 05:17

ΤΡΙΤΗ 2 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Την Τρίτη 2 Αυγούστου, και την Πέμπτη 4 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά, από την Καλαμάτα στο ΛΚ ΔΕΗ Μεγαλόπολης, μίας ακόμα τουρμπίνας, βάρους 580 τόνων, για την υπό κατασκευή 5η μονάδα φυσικού αερίου.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου, η κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο από Καλαμάτα έως Αλλαγή και αντίστροφα, θα δίνεται σταδιακά σε όλα τα σημεία όπου επιτρέπεται η στάση. Τις στάσεις και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ελέγχει η Διεύθυνση Τροχαίας Καλαμάτας. Η μεταφορά θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης από την Καλαμάτα, με πρώτο σταθμό στην Αλλαγή.

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 6 το πρωί, ο συρμός θα ξεκινήσει από την Αλλαγή προς τη Μεγαλόπολη και, γι’ αυτό το λόγο, θα διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Ε.Ο Τρίπολης – Καλαμάτας, από τη Μεγαλόπολη έως την Αλλαγή και αντίστροφα, μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντίστροφα, εκτός φορτηγών και λεωφορείων, θα γίνεται μέσω παράκαμψης Λεονταρίου – Θουρίας – Καλαμάτας και αντίστροφα, ενώ θα υπάρξει ειδική σήμανση. Ο εκτιμώμενος χρόνος διέλευσης της παράκαμψης (μήκος 55 χλμ.) είναι 1 ώρα και 20 λεπτά.

Οι οδηγοί θα βοηθούνται από εργαζομένους στην εταιρία καθώς και από τροχονόμους.