Η ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού της Τρίπολης στη συνάντηση Νίκα-Τζιούμη

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 20:29

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το Δήμαρχο Τρίπολης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο από την Περιφέρεια αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ολοκλήρωση του περιμετρικού δρόμου της Τρίπολης.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την συνάντησηΑπό κοινού Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμος Τρίπολης θα εξετάσουν τον τρόπο για την προώθηση του θέματος που αφορά την ολοκλήρωση της κατατασκευής του περιμετρικού της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Αυτό διατυπώθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή, στα γραφεία της Περιφέρειας, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη.

Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, συζητήθηκαν οι επαφές που είχε με υπουργούς στην Αθήνα ο Π. Νίκας, με τον δήμαρχο να εκφράζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια του περιφερειάρχη ως προς την έλευση φορτηγού τρένου στην Τρίπολη, προκειμένου να ενισχυθεί η ΒΙΠΕ της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Με το ίδιο ενδιαφέρον ο Κ. Τζιούμης ζήτησε ενημέρωση επίσης, τόσο για το έργο της παράκαμψης των Λαγκαδίων, όσο και για τον προσδιορισμό χρονικού ορίζοντα ως προς το αρδευτικό της Τάκας, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη για την προσπάθειά του.

Τέλος, στην ίδια συνάντηση, έγινε συζήτηση οργανωτικών θεμάτων σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης και τις οποίες συνδράμει η Περιφέρεια.