Η παράσταση “Εκείνος κι Εκείνος” παρουσιάστηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (ph)

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 10:08

Στην Τρίπολη και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (με δύο παραστάσεις μία απογευματινή στις 6 και μία βραδινή στις 9) παρουσιάστηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, η παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος».

Οι αγαπημένοι ήρωες του Κώστα Μουρσελά, Σόλων και Λουκάς , μοιράστηκαν τις περιπέτειες τους με τους θεατές, παρασύροντάς τους σε έναν κόσμο υπαρξιακών στοχασμών και αναζητήσεων, μέσα από πολύ έξυπνους και χιουμοριστικούς διαλόγους.Ανάμεσά τους και μια «Ελένη», ένας γυναικείος ρόλος καθοριστικός στη δράση και την εξέλιξη της ιστορίας τους.

Η παράσταση βασίζεται σε 4 θεατρικά μονόπρακτα από τη γνωστή αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Πρόκειται για τις ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», «Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου» και «Το αυγό».

Την παραγωγή υπογράφει η «Bold Productions» και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Ρουμελιώτης, ο οποίος ενσαρκώνει και το ρόλο του Σόλωνα. Μαζί του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ως Λουκάς, και η Ιωάννα Γεωργακοπούλου ως Ελένη.

Σκηνικά: Bitsonis Furniture. Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης. Ηχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης.

Φωτογραφίες από την παράσταση στην Τρίπολη.