Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΛΑ.Ε για την Αρκαδία (+vd)

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 13:10
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Η παρουσίαση των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκή Ενότητας στην Αρκαδία στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη. Σε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε ο κ. Σαράντος Αλεξανδρής έγινε αναφορά για τη «μάχη» που θα δώσει η Λαϊκή Ενότητα στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

«Η Λαϊκή Ενότητα δίνει την εκλογική «μάχη» της 7ης Ιουλίου με αποφασιστικότητα, αισιοδοξία αλλά και με πλήρη επίγνωση για τις δυσμενείς πολιτικές συνθήκες και ένα πλαίσιο δύσκολο μετά το αποτέλεσμα το Ευρωεκλογών του Μαΐου, ένα αποτέλεσμα αρκετά δύσκολο για την ανυπότακτη Αριστερά» ήταν ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων είπε ο κ. Αλεξανδρής για να συνεχίσει λέγοντας: «Στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές ο λαός μπορεί με την ψήφο του στη Λαϊκή Ενότητα να επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στον δικομματισμό και να δημιουργήσει αναχώματα στην νεοφιλελεύθερη επέλαση».Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή τέλος το διακύβευμα αυτής της εκλογικής «μάχης» είναι να εκφραστεί με δυναμικό και καθαρό τρόπο ότι υπάρχει και είναι ζωντανή η «φλόγα» της αντίστασης και της αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού απέναντι στο συστημικό παιχνίδι του μνημονιακού και συντηρητικού νέου διπολισμού του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας και των δορυφόρων τους που οι εκπρόσωποί του αποκρύπτουν την συναίνεση τους σε όλα τα βασικά κεντρικά ζητήματα».

Στο κλείσιμο αυτής της συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας Αρκαδίας το οποίο θα αποτελείται από τους εξής υποψηφίους:

Σαράντος Αλεξανδρής (Εργαζόμενος ΔΕΗ Μεγαλόπολης).

Ιουλία Γεωργιοπούλου (Άνεργη. Έχει ζήσει στη Βόρεια Κυνουρία και σήμερα κατοικεί στη Νέα Επίδαυρο. Πρόσφατα υποψήφια με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο με την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου).

Ελένη Παναγοπούλου (Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θράκης και του Ιστορικού τμήματος της Φιλοσοφικής Ιωαννίνων με μεταπτυχιακό σε μεθοδολογία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι εκπαιδευτικός Δημοσίου Μέσης Εκπαίδευσης. Καταγωγή από Δημητσάνα).

Γιάννης Σταθόπουλος (Εργάστηκε για περίπου 30 χρόνια στο Λιγνιτικό Κέντρο ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Από το 1975 ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα, εκλεγόμενος από τις διαδικασίες των σωματείων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, καθώς και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας. Συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικούς Φορείς της πόλης και σε κοινωνικά κινήματα στο Νομό Αρκαδίας. Γεννήθηκε και ζει στην Τρίπολη).

Παναγιώτης Χουντής (Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Δημοσιογράφος στο Ελεύθερο ρεπορτάζ για 30 περίπου χρόνια σε ΜΜΕ. Μέλος ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης στη Γορτυνία. Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λγκαδίων «Η Πρόοδος». Γραμματέας της Ένωσης Πολιτών Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων των Ασθενών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Συμμετοχή και δραστηριότητα σε δράσεις μέσω κοινωνικών κινημάτων στη Γορτυνία και ευρύτερα στην Αρκαδία. Κατάγεται από τα Λαγκάδια Αρκαδίας).