Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 10:55

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει προσεχώς στις εξής διεθνείς εκθέσεις τουρισμού:

1) Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM), που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, από 5-7 Νοεμβρίου 2018. H World Travel Market είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, διεξάγεται κάθε χρόνο στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου. Ο χώρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα βρίσκεται εντός του Ελληνικού Περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Επιθυμία μας είναι ο χώρος αυτός να αποτελέσει χώρο φιλοξενίας των επαγγελματιών του τουρισμού ,ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις στους διεθνείς tour operator.2) στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

H έκθεση PHILOXENIA αποτελεί την επίσημη εκθεσιακή έκφραση της χώρας στην παγκόσμια τουριστική αγορά και για 34 συνεχή χρόνια συμβάλλει ουσιαστικά στο επιχειρείν του κλάδου. Η PHILOXENIA τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια νέα προοπτική για την ανάπτυξη της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, με άνοιγμα σε νέες αγορές και πλήθος σημαντικών κλαδικών εκδηλώσεων.

Στόχος της συμμετοχής μας είναι η δημιουργία νέων εμπορικών σχέσεων, αλλά και η περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν στο email: invest.in.peloponnese@gmail.com αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα παρακάτω στοιχεία (έκθεση για την οποία εκδηλώνουν ενδιαφέρον, επωνυμία και στοιχεία επιχείρησης, ονοματεπώνυμο εκπροσώπου, είδος επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email ) στα ελληνικά και αγγλικά.

Προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος: Τετάρτη 24/10/2018.

Συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Philoxenia Θεσσαλονίκης 2018

Σας ενημερώνουμε τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε Β2Β συναντήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Philoxenia Θεσσαλονίκης 2018 να αποστείλουν άμεσα στο invest.in.peloponnese@gmail.com. συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με στοιχεία που θα δείτε στην παραπάνω πρόσκληση μέχρι την 16 Οκτωβρίου 2018, προκειμένου να γίνει έγκαιρα η διαδικασία εγγραφής τους.

Σημειωτέον ότι σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία το κόστος συμμετοχής σε Β2Β ανέρχεται στο ποσό των 150€ πλέον ΦΠΑ 24% για μία ατζέντα 10 ραντεβού και θα καταβληθεί απευθείας στη δικαιούχο εταιρεία Δ.Ε.Θ – HELEXPO Α.Ε.

O ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ