Οι πολιτικοί μιλούν για το διαχρονικό μήνυμα της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος και για σκουπίδια… (vid)

Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 19:10

Παραπαίουσα η Ελλάδα συνήλθε στο Άστρος και τελικά βρήκε τον βηματισμό της, αφού κυρίως χάρη στον Κολοκοτρώνη, αποσοβήθηκε (τουλάχιστον προσωρινά) ο εμφύλιος σπαραγμός και η διαμάχη μεταξύ στρατιωτικών και πολιτικών”…. “ευτυχισμένος όποιος γνωρίζει το μάθημα της ιστορίας” και… “το πάθος όταν δεν είναι άλογο(παράλογο) είναι δημιουργικό”.

Αποσπάσματα από τον πανηγυρικό της ημέρας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 194η Επέτειο της Β’ Εν Άστρει Συνέλευσης των Ελλήνων.

Αποσπάσματα που περιγράφουν και το διαχρονικό μήνυμα των όσων αποφασίστηκαν στην διάρκεια των εργασιών της Εθνοσυνέλευσης..

Μήνυμα ομόνοιας, ομοψυχίας και συνεργασίας μπροστά στο κοινό καλό.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε κατά πόσο όλα αυτά ισχύουν σήμερα, αλλά η μνήμη είναι αναγκαία και εκτός της υπενθύμισης θα πρέπει να αποτελεί και αφορμή προβληματισμού.. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα!.

Οι αιρετοί μας αναλύουν το μήνυμα της Β’ Εθνοσυνέλευσης, όπως το αντιλαμβάνονται και παράλληλα δίνουν και τη δική τους άποψη για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου με αφορμή την τελευταία επερώτηση στη Βουλή από Βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ αυτών και του κ.Σαμαρά που βρέθηκε στο Άστρος για τις εκδηλώσεις.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των Βουλευτών Γιάννη Ανδριανού και Γιώργου Παπαηλιού, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Τάκη Μαντά, του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Μπακούρη και της Πολιτευτή της ΝΔ Εύης Τατούλη.