Η Σάντυ Καλόγρη μιλά στη ΔΡΤ για την δράση “Save your Ηood – Σώσε την γειτονιά σου” (ήχος)

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 19:09

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτακο μίλησε η συντονίστρια των δράσεων “Save your hood” στον Δήμο Τρίπολης.

H κα.Καλόγρη αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε αυτή η ιδέα από τον Βασίλη Σφακιανόπουλο που ζει στην Αττική και στο πως γιγαντώθηκε και μεταφέρθηκε και σε πολλές ακόμα πόλεις.Σήμερα η δράση αυτή και η ομάδα που έχει δημιουργηθεί, μετράει πάνω από 9.000 μέλη πανελλαδικά. “Εγώ ενημερώθηκα για την ομάδα αυτή μέσα από τα social media και εκπομπές που την παρουσίασαν. Φέρνοντας λοιπόν αυτή την δράση του “Σώσε την γειτονιά σου” στην Τρίπολη, ήμουν σίγουρη πως θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρωθεί 25 άτομα, γιατί η πρώτη δράση κανονίστηκε και πολύ γρήγορα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κα.Καλόγρη.

Η κα.Καλόγρη μίλησε επίσης για την επόμενη δράση, που έχει προγραμματιστεί, καθώς και για το πως μπορεί κάποιος να συμμετέχει στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί για δράσεις στον  Δήμο Τρίπολης.

Τέλος αφού ξεκαθάρισε, πως τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά την διάρκεια της κάθε δράσης καθαρισμού, ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της ομάδας τόσο τον Δήμαρχο Τρίπολης κ.Τζιούμη, όσο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα.Καρούντζου για την άμεση ανταπόκριση και την στήριξη τους.

Μάθετε περισσότερα ακούγοντας ολόκληρη την συνέντευξη: