Η συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση Αστέρας – Χιμπέρνιαν (ήχος, ph)

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 21:41

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι προπονητές Σάββας Παντελίδης (Αστέρας Τρίπολης) και Νιλ Λένον (Hibernian FC), παραμονές του επαναληπτικού αγώνα της ομάδας της Τρίπολης με αντίπαλο την σκοτσέζικη ομάδα, που θα γίνει την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 21:00.

Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στην αίθουσα τύπου του Αστέρα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, με πρώτο τον «φιλοξενούμενο» προπονητή, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την δυσκολία του παιχνιδιού για την ομάδα του, θεωρώντας τον Αστέρα επικίνδυνο και υπολογίσιμο αντίπαλο. Σε ερωτήσεις απάντησε και ο αμυντικός της ομάδας, Πολ Χάνιον.Ακολούθησε η συνέντευξη του έλληνα κόουτς, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για αίσια έκβαση του αγώνα υπέρ της ομάδας της Τρίπολης, η οποία είναι καθ’όλα έτοιμη να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες της αναμέτρησης. Τον Σάββα Παντελίδη συνόδευσε στην συνέντευξη τύπου και ο «πορτιέρο» των Αρκάδων, Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος απάντησε επίσης σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Της συνέντευξης του προπονητή της Χιμπέρνιαν, Νιλ Λένον, προηγήθηκε η τελευταία προπόνηση του Αστέρα πριν τον αγώνα της Πέμπτης, ενώ πριν την συνέντευξη του Σάββα Παντελίδη, έγινε η τελευταία προπόνηση των φιλοξενούμενων.