Η συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 18:00

Η συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09 στο χώρο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες το Σαββατοκύριακο. Μια σπουδαία διοργάνωση που θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΚΟΕ, το οποίο έχει εγκριθεί από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ και αναμένεται να μετάσχουν 116 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 29 σωματεία όλης της χώρας, αποτελώντας ρεκόρ συμμετοχών για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σε ότι αφορά την σημερινή συνέντευξη Τύπου παρουσία έδωσαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ κ. Χριστόδουλος Χούμας, η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Χριστίνα Καλαθά, ο τεχνικος σύμβουλός του ΚΟΑΤ κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος και ο σπουδαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης μας στην Κολύμβηση Σπύρος Γιαννιώτης.Από όλες τις πλευρές εκφράστηκε η ικανοποίηση για την ανάθεση της συγκεκριμένης διοργάνωση στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και το Παράλιο Άστρος. Παράλληλα εκφράστηκε η πεποίθηση ότι οι δύο πλευρές (Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ΚΟΕ), θα συνεχίσουν αυτή τη συνεργασία με την ανάθεση και άλλων μεγάλων κολυμβητικών διοργανώσεων.

Την στήριξη τόσο στη διοργάνωση όσο και στο χώρο του Υγρού Στίβου στη χώρα μας εξέφρασαν και τα μέλη της διοίκησης του ΚΟΑ Τρίπολης, που σημειώνεται ότι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Masters το οποίο διεξάγεται το διάστημα 18-20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.