Η συζήτηση για τα έργα στα χωριά προκάλεσε ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 00:19

Ένταση προκλήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, όταν ο κ. Γεωργανόπουλος αναφέρθηκε στα έργα στα χωριά του Δήμου Τρίπολης, ζητώντας απαντήσεις από τον Δήμαρχο για το εάν και πόσα έργα γίνονται.

“Θέλετε να δημιουργείτε εντυπώσεις κ. Γεωργανόπουλε”, ανέφερε ο Δήμαρχος, με τον κ. Γεωργανόπουλο να του απαντά: “Παραλάβατε ένα στρωμένο τραπέζι. Με πνίγει το δίκιο”.“Μιλάτε χωρίς στοιχεία” ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης, ενώ συμπλήρωσε: “Θα σας φέρω στο επόμενο συμβούλιο όλα τα στοιχεία, για να σταματήσετε να κάνετε σπέκουλα”.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο κ. Παπαδάτος, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Γεωργανόπουλο, ανέφερε: “Όταν ήσουν αντιδήμαρχος έλεγες η διοίκηση είναι το 80% και οι πρόεδροι το 20%. Λες άλλ’ αντ άλλα της Παρασκευής το γάλα”, με τον πρώην Αντιδήμαρχο να απαντά πως “λυπάται για την παρουσία του κ.Παπαδάτου στο συμβούλιο”

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε ο κ. Τσιαμούλος λέγοντας μεταξύ άλλων: “Στις κοινότητες μέχρι σήμερα πέραν της αγροτικής οδοποιίας, που βρήκατε έτοιμη δεν έχετε ρίξει ούτε ένα ευρώ. Βάλατε τους προέδρους και έκαναν χαρτί, για το τι χρειάζονται. Πείτε μου τι κάνατε σε ένα έστω χωριό πέραν της αγροτικής οδοποιίας. Πείτε μου και βγάλτε με ψεύτη

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος ανέφερε: “Εμείς κάναμε ένα τεχνικό πρόγραμμα και μπήκαν μέσα χρήματα που έπεσαν εκεί που τα είχαμε βάλει στα χωριά. Δεν έφυγε ούτε ένα ευρώ για αλλού. Παντού ρίξαμε χρήματα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Εμείς στον Δήμο έχουμε να διαχειριστούμε ένα ποσο που πάει στα χωριά και στην πόλη. Ότι συμφωνήθηκε για τα χωριά έγινε στα χωριά.

Ο κ. Σμυρνιώτης σε παρέμβαση του ανέφερε, πως καλές είναι οι προθέσεις, αλλά να υλοποιούνται κιόλας τα έργα, με τον Δήμαρχο να απαντά πως το ” εάν έχει γίνει ή οχι έργο το ξέρει ο κόσμος”

Ερώτημα για το Παρθένι κατέθεσε και ο κ. Βόσνος – μεταφέροντας όπως είπε ερώτημα προέδρων, ενώ ο κ. Γούργαρης, ανέφερε: “Να σας θυμίσω την λαϊκή παροιμία η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Μαζί τα ψηφίσατε και μαζί τα συμφωνήσατε”.