Η “TeGaia – Κτήμα Κυριακούλη” προσέφερε τρεις τόνους μήλα σε ΑμεΑ, πολύτεκνους και γηροκομείο (vid)

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 15:02

Ένας Αρκάς επιχειρηματίας από την περιοχή της Τεγέας έδειξε για ακόμα μια φορά τον δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον αγώνα της στήριξης των ευπαθών ομάδων, με την ευχή να βρεθούν και άλλοι μιμητές…

Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση “TeGaia – Κτήμα Κυριακούλη” προσέφερε τρεις τόνους μήλα, τα οποία μοιράστηκαν μέσω της Περιφέρειας (της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λαμπρόπουλο) στον σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας, στους πολύτεκνους, στο γηροκομείο Τρίπολης, αλλά και σε ευπαθείς ομάδες των άλλων περιφερειακών ενοτήτων.Ο κ.Καραλής σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ κατά την παράδοση των προϊόντων, αφού ευχαρίστησε των επιχειρηματία για την προσφορά του, θέλησε να ευχαριστήσει και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για την στήριξη του. Ακόμα δήλωσε πως η νέα Περιφερειακή Αρχή είναι από την πρώτη στιγμή με πράξεις και όχι με λόγια – όπως τόνισε – στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία. “Ανα πάσα στιγμή σε ότι ζητάμε ο κ. Λαμπρόπουλος είναι δίπλα μας και ανταποκρίνεται άμεσα”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Λαμπρόπουλος με την σειρά του εξήρε την πρωτοβουλία του ιδιώτη Αρκά επιχειρηματία, “TeGaia – Κτήμα Κυριακούλη”, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα, πως όπως η βοήθεια των ιδιωτών εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο των πυρκαγιών του Αυγούστου, έτσι θα γίνει και στην παρούσα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, για να στηριχτούν οι πολίτες που έχουν ανάγκη. Παράλληλα ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε: “Επιδιώκουμε και θα πετύχουμε και μια δεύτερη δωρεά για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλες ευπαθείς ομάδες. Σήμερα υλοποιούμε αυτή την δωρεά με προϊόντα αρκαδικά, τα οποία ενισχύουν και την προβολή των Αρκαδικών προϊόντων αλλά και της μεσογειακής διατροφής”.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον κ. Λαμπρόπουλο προσωπικά  για την αγάπη και την στήριξη που δείχνει στο έργο της Μητροπόλεως. “Το γηροκομείο φιλοξενεί αυτή την ώρα 120 γέροντες. Αν δεν υπήρχε το γηροκομείο θα ήταν περιπλανώμενοι και εγκαταλελειμμένοι στα χωριά μας, όπου η αναλγησία της εποχής μας τα ερήμωσε”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για να προσφέρουμε οτι καλύτερο μπορούμε στους τροφίμους μας. Ευχαριστώ και ευλογώ αυτό το έργο, τους παραγωγούς μας και την Περιφέρεια”.