Η Τρίπολη συμμετείχε στην Πανευρωπαική διαμαρτυρία της εστίασης με μότο “Άδειες καρέκλες” (video – pics)

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020 21:54

Οι επαγγελματίες της εστίασης στην Τρίπολη διαμαρτυρήθηκαν συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00 σε μια πρωτότυπη εκδήλωση – διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης. Το απόγευμα κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας παραβρέθηκε και ο Δημαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιούμης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ Γιάννης Τρούπης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων, ομοσπονδιών, αλλά και εργαζόμενοι του κλάδου.Παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Οι άνθρωποι της εστίασης είχαν ως βασικό τους αίτημα την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.

Ταυτόχρονα πάνω από 100 πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα διαμαρτυρήθηκαν με αυτο τον τρόπο ζητώντας “Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου!” τονίζοντας πως Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ

Τις επόμενες ημέρες, θα διεξαχθεί σύσκεψη του κλάδου με την δημοτική αρχή, ενώ όλοι είναι σε αναμονή των νέων ανακοινώσεων της κυβέρνησης.