Η Τρίπολη τιμώμενη πόλη στη Έκθεση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019» – Επαφές του Δημάρχου Κ. Τζιούμη στη Θεσσαλονίκη με τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ. (ήχος)

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 15:45

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα (Παρασκευή 18/10/2019) στη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, με τον Πρόεδρο της HELEXPO-Δ.Ε.Θ. κ. Αναστάσιο Τζήκα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και το γενικό Διευθυντή της ΔΕΘ, Αλέξη Τσαξιρλή, με αντικείμενο την διεθνή τουριστική έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 στην οποία η Τρίπολη είναι τιμώμενη πόλη.

Πρόκειται για την κορυφαία κλαδική έκθεση που με συνέπεια αποτελεί τα τελευταία 35 χρόνια ουσιαστικό θεμέλιο για το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν. Στην έκθεση αυτή φιλοξενούνται εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς και δίνεται η ευκαιρία στην Τρίπολη να προβάλλει δυναμικά τον Δήμο μας.Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οργάνωση και προβολή του Δήμου Τρίπολης, ως τιμώμενη πόλη στην Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί 8 με 10 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έδωσε συνέντευξη στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM και τη συνάδελφο Πέπη Γιούλτση, σημειώνοντας ότι «αποτελεί τύχη και ευθύνη η συμμετοχή μας στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 ως τιμώμενη πόλη για ενίσχυση της προβολής και της επισκεψιμότητας της Τρίπολης».

Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και τόνισε ότι: «η Τρίπολη δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο, γιατί ο ρόλος της για την απελευθέρωση του Έθνους υπήρξε καθοριστικός», και πρόσθεσε πως έχει ξεκινήσει προετοιμασία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τους υπόλοιπους δήμους και με φορείς της Αρκαδίας.

Στη φωτογραφία ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης (κέντρο), ο Γεν. Δντής ΔΕΘ Αλ. Τσαξιρλής (1ος από αριστερά), δίπλα του ο πρόεδρος της HELEXPO-ΔΕΘ Αναστ. Τζήκας και αριστερά ο Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΘ Κυρ. Ποζρικίδης

Ακούστε τη συνέντευξη του δημάρχου Τρίπολης, Κ. Τζιούμη, στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Fm: