Ιδρύθηκε νέος σύλλογος στην Τρίπολη με την επωνυμία “Πυξίδα”

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 16:44

Η ανακοίνωση σύστασης του Συλλόγου και η ενημέρωση για τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες

Η κατάσταση που βιώνουμε ως πολίτες γέννησε την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε από κοινού τα δικαιώματα μας. Μια ομάδα λοιπόν ενεργών πολιτών (ανεξάρτητως φύλου) που πιστεύει το “υσχυς εν τη ενώσει” σήμερα δημιουργήσε τον πανελλήνιο σύλλογο ενεργών πολιτών που ονομάστηκε “ΠΥΞΙΔΑ “.Σκοπός του Σωματείου είναι η ενημέρωση των μελών του, η προάσπιση και διεκδίκηση των ατομικών, κοινωνικών και οικογενειακών τους δικαιωμάτων σύμφωνα με τους όρους που απορρέουν από το Σύνταγμα και τις σχετικές του διατάξεις. Ενδεικτικά τίθεται περιπτώσεις που εντάσσονται στον καταστατικά προβλεπόμενο σκοπό του Σωματείου και θέματα εργασιακά, μονογονεϊκες- ορφανικες οικογένειες, συντάξεις και την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων κλπ.


Τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ και θα λειτουργήσει η σελίδα που θα ενημερώνει τα μέλη για τις δράσεις του συλλόγου και ταυτόχρονα θα δέχεται τυχόν αιτήματα πολιτών. Για πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 6979494638.


Ευχαριστώ για τη προσοχή σας κι εύχομαι να γίνουμε πραγματικά η Πυξίδα που θα δείξει το προορισμό για να βγουν οι πολίτες από το καθημερινό λαβύρινθο!!!

Να αναφέρουμε πως στο Σύλλογο έγιναν εκλογές και αναδείχθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, που συγκροτήθηκε σε σώμα στις 14 Ιανουαρίου.