Ικανοποίηση Ράσταβατς για τη νίκη και εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 11:26
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Την ικανοποίησή του για την πολύ καλή εμφάνιση και απόδοση της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκός και φυσικά την κατάκτηση της πολύ σημαντικής νίκης, εξέφρασε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης κ. Μίλαν Ράσταβατς.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Ράσταβατς είπε: «Μια πραγματικά σημαντική για εμάς νίκη σε ένα πολύ καλό χρονικό σημείο, απέναντι στον Παναθηναϊκός που για μένα είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτήν που παρουσίασε την περασμένη σεζόν. Και αυτό κάνει τη δική μας νίκη ακόμη πιο σημαντική. Για εμάς στο αμυντικό μας κομμάτι ήταν πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και ελέγξαμε πολύ καλά το χώρο στην πλάτη της αμυντικής μας γραμμής, γιατί νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μία φορά ουσιαστικά κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε σε έναν τομέα στον οποίο ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός. Από την άλλη δυσκολευτήκαμε στο αμυντικό ματς κομμάτι στο να πιέσουμε ψηλά την αντίπαλη ομάδα και αυτό γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ καλός στο να αντιδράσει σε κάτι τέτοιοι και εμείς θα χρειαζόμασταν να έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές ψηλά για να πιέσουμε και αυτό θα ενείχε ρίσκο μετά στο να αφήσουμε κενά μεταξύ των γραμμών μας. Γι’ αυτό επιλέξαμε να μην το κάνουμε και νομίζω μας πήγε πολύ καλά αυτό. Είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι με πάρα πολύ πειθαρχία και καταφέραμε σ’ αυτό το σημαντικό (αμυντικό) μας κομμάτι να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί.Όσον αφορά το επιθετικό μας κομμάτι ξέραμε ότι είχαμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και με κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις αλλά και με κάποιες πλαγιοκοπήσεις και νομίζω αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Εκμεταλλευτήκαμε τα ευάλωτα σημεία του αντιπάλου μας με πάρα πολύ σωστό τρόπο.».

Ο κ. Ράσταβατς τόνισε επίσης ότι η ποιότητα του Σίτο, ήταν ουσιαστικός λόγος να επιτεθεί κατά κύριο λόγο η ομάδα από την αριστερή πτέρυγα ελπίζοντας ότι ο Ισπανός θα έχει ανάλογα καλή παρουσία και στη συνέχεια. Σχολίασε ότι η νίκη με Παναθηναϊκό έχει ως ένα βαθμό αποτελεί συνέχεια αλλά έχει και ενέργεια από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στη Ριζούπολη, ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχει πάντα καλή απόδοση ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Όταν συμβαίνει αυτό κατέληξε τότε είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.